Bestyrelsen           Vedtægter           Kontakt

Foreningen

På medlemsaftener og temaaftener er der især rig lejlighed til at snakke med de andre medlemmer.

Selv om vi hedder Slægtshistorisk forening for Vestegnen, er det ikke specielt aner og slægt fra Vestegnen, medlemmerne beskæftiger sig med. Det kan lige så godt være oldemor fra Fyn, tipoldefar fra Sverige eller anden slægt fra Vendsyssel.

Vi har en enkelt bærbar Pc stående klar, ellers kan du tage din egen med, så du kan gå på nettet og måske få hjælp til at finde de rette sider, hvis det driller.

Der er ingen undervisning i foreningen, men har du et problem med det gotiske i en drilsk kirkebog, er der sikkert en, der kan hjælpe, ligesom du nok kan få gode råd, hvis du er gået i stå i dit arbejde med slægten.

Det er rart at være et sted sammen med mennesker, der deler ens interesse og ikke bliver tomme i øjnene, når man begejstret fortæller om, hvordan man fandt tipoldefars skifte eller mormors forældre i folketælling fra 1901.

Hvert år prøver vi også at tage på en fælles skovtur, og det er da med en enkelt undtagelse lykkedes hvert år.

Hvis man er interesseret i at høre mere om foreningen, kan man se under kontakt, hvordan man kommer i forbindelse med os.
Man er også velkommen til at kigge ind en enkelt gang en medlemsaften  og se, hvordan vi har det.
Måske kan et besøg friste til et medlemskab.